Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Atatürk Üniversitesi, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında uzaktan öğrenim gören tüm üniversite öğrencilerine, yarıyıl sonu (final) ve bütünleme sınavlarında sağlıklı bir bilişim altyapısı sağlamak için merkez ve ilçe kampüslerinde sahip olduğu dijital imkânlarını seferber ediyor.

Sevgili Öğrenciler,

• Bilgisayar ve/veya internet erişiminiz yoksa,
  • Üniversite öğrencisiyseniz,
  • Sınav tarihlerinde Erzurum merkez veya ilçelerinde ikamet ediyorsanız

gireceğiniz sınavlar için Üniversitemiz merkez ve ilçe kampüslerinde sahip olduğumuz bilgisayar laboratuvarlarını ve dijital imkânlarını kullanabilirsiniz.

Bunun için yapmanız gerekenler;

1. Sınav tarihinden en az 3 gün önce aşağıda yer alan bilgileri içeren bir e-postayı pandemisinav@atauni.edu.tr adresine gönderiniz
    • Adınız – Soyadınız:
    • TC Kimlik Numaranız:
    • Telefon Numarasınız (olması gerekiyor):
    • Sınavınız/ödevinizin tarih ve saati:
    • Bilgisayarda bulunmasını istediğiniz yazılımlar (varsa):
  2. e-posta da belirttiğiniz telefon numarası üzerinden en geç 24 saat içerisinde geri dönüş sağlanarak sizin için belirlenen sınav yeri bilgisi paylaşılacaktır.
  3. Sınav yerine gelirken öğrenci kimlik kartınızı ve maskenizi yanınızda bulundurmayı unutmayınız.

Sınav yerlerinin hijyenik koşulları ve teknik altyapısı Üniversitemiz ilgili birimleri tarafından hazırlanacaktır

Üniversitemiz öğrencisi olup, bilgisayar ve/veya internet erişimi imkanı olmayanların yarıyıl sonu (final) ve bütünleme sınavları için bulundukları il veya ilçelerdeki yükseköğretim kurumlarına ait kampüsler öncelikli olmak üzere İl veya İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin bilgisayar ve internet erişim olanaklarından yararlanabileceklerdir. Bunun için ilgili kurumların duyurularını takip edebilir, duyurularda paylaştıkları prosedürleri izleyebilirsiniz. Duyurusuna ulaşamadığınız kurumlara aşağıdaki yazıları da göstererek, destek isteyebilirsiniz:

Konu ile ilgili Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yayınlanan temel ilkelere ulaşmak için lütfen tıklayınız

Konu ile ilgili üniversitemizin diğer üniversitelere gönderdiği yazıya ulaşmak için lütfen tıklayınız.