Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Sevgili öğrenciler;

Ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş depremi nedeni ile Ülkemizde alınan tedbir kararları neticesinde Atatürk Üniversitesinde bahar dönemindeki eğitimler ağırlıklı uzaktan eğitim yolu ile yapılacaktır.

Bu kapsamda Atatürk Üniversitesi olarak, geçmişten gelen bu alandaki tecrübe ve altyapımız sayesinde bu dönüşüme hızlı bir şekilde adapte olmak için gerekli çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte sizlerin eğitim – öğretim hayatı için elimizden gelen tüm gayreti gösterdiğimizi bilmenizi isteriz. Atatürk Üniversitesi ailesinin önemli bir parçası olan siz değerli öğrencilerimizden bu dönemi verimli bir şekilde geçirebilmemiz için süreci iyi takip etmenizi ve oluşan bu yeni koşullara uygun olarak çalışmalarınızı yürütmenizi beklemekteyiz.

Hazırlanan https://egitimedevam.atauni.edu.tr/ sayfası ile Deprem Durumu Uzaktan Öğretim Uygulamalarına dair gerekli içeriklere tek noktadan ulaşabilirsiniz. Sizler için hazırlanan bu sayfadaki Öğrenci Menüsü içerisinde kayıtlı olduğunuz program seviyesine göre işleyiş hakkında bilgi alabilir, hazırlanan kılavuzlar ile süreci daha kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

Bu süreçte ilgili web sayfasındaki duyuruları yakından takip etmenizi önerir, deprem döneminde sağlıklı ve verimli bir öğretim süreci geçirmenizi dileriz.